Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2010-11-13 - NL - FreaX @ Tivoli - De Helling

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
x-beats



Joined: 09 Nov 2010
Posts: 1

PostPosted: 2010-11-09 14:44    Post subject: 2010-11-13 - NL - FreaX @ Tivoli - De Helling Reply with quote



Aanstaande zaterdag is het weer zo ver, het Frenchcore-concept FreaX gaat weer een hoop muzikale hoogstandjes laten horen! Door het combineren van populaire, kwalitatieve acts met verfrissende underground acts, wordt het publiek meegenomen in een reis door de verschillende aspecten van Frenchcore en zijn omliggende genres. In het vorige persbericht kon je alles lezen over de artiesten die er staan en de muziek die zij draaien. Voor velen is FreaX een feest om de goede, exclusieve muziek op te zoeken, voor velen ook juist een plek om dit te ontdekken.

Locatie
Na een hele toffe editie gehad te hebben in Het Kasteel te Alphen aan den Rijn, heeft de organisatie X-Beats ervoor gekozen om weer terug te keren naar thuisbasis Utrecht. De locatie waar het ditmaal gaat gebeuren is Tivoli de Helling, een van Utrecht’s dikste locaties met de meest veelzijdige programeringen binnen Utrecht. Zoals velen al weten van deze mooie locatie is dat het keihard en heel zuiver geluid heeft. Daarnaast zal de organisatie er alles aan doen om ook het visuele aspect van het feest goed uit te werken.

Timetable
23:00–00:00 Otalgicum (NL)
00:00–01:00 Nektar (NL)
01:00–02:00 Live: Sparks (FR)
02:00–03:00 Live: Maissouille (FR)
03:00–04:00 Live: Roms (FR)
04:00–05:00 Live: Cardiak (FR)
05:00–06:00 Live: Tripped (BE)

Bereikbaarheid
Tivoli de Helling is op verschillende manieren erg makkelijk te bereiken. Voor mensen die met de auto komen, er zijn genoeg parkeerplekken in de buurt en deze zijn ook nog eens gratis. Voor mensen die met het OV komen, Tivoli de Helling ligt op ongeveer 1 kwartier lopen van het station. Voor de mensen die dit te ver vinden biedt Dance-FestivalBus een pendeldienst aan.

Dance-FestivalBus
De pendeldienst zal rijden tussen Jaarbeursplein (Jaarbeurszijde van Utrecht CS) en Tivoli de Helling. Vanaf 23:00 zal er tot 01:00 elk kwartier een busje vertrekken vanaf Jaarbeursplein. Vanaf 05:30 zal de bus weer klaar staan om de bezoekers terug te brengen naar het station. De kosten voor een retourtje zijn € 4,-. De pendelbus van Dance-FestivalBus zal te herkennen zijn aan de posters van FreaX. Klik hier of kijk voor meer informatie op www.dance-festivalbus.nl.

Kaartverkoop
De voorverkoop gaat erg hard dus zorg dat je op tijd bent met je kaartje! De voorverkooptickets kosten € 12,50 (ex fee) en zijn te koop via www.x-beats.nl. Indien er nog kaarten over zijn, zal de deurverkoop € 15,- kosten.


Partyflock link

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group