Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2010-09-11 - DE - TK07 AREA @ Q-Base - Weeze

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CAPSLOCK



Joined: 16 Aug 2008
Posts: 64

PostPosted: 2010-09-08 18:20    Post subject: 2010-09-11 - DE - TK07 AREA @ Q-Base - Weeze Reply with quote



http://events.q-dance.nl/2010-09_11-september_q-base/

TK07 AREA : THE NEVERENDING PARTY

18.00 - 00.00

Nano.Strike
King Pin
Bart Hard
Capslock
R10T33R
FFF


00.00 - 06.00

Chaosmaker
Maissouille
Skoza
Nekompromat
TK07 DJ's

Vj: Dirty Brown Visuals


[size=85]
Quote:
De Drop Your Own Area contest ging niet om het neerzetten van een spetterende DJ-set, maar om het neerzetten van een volledig podium, inclusief decor en line-up. Dat dit geen gemakkelijke taak is moge duidelijk zijn. Toch kwamen er vele serieuze reacties binnen en na een bloedstollende strijd bleek het Arnhemse TK07 de meest geschikte kandidaat.

Een eerste selectie uit zo’n honderd inzendingen, een publieke stemronde, en de eindstrijd met 5 andere finalisten. Bart, Marc, Marcel,Thijs en Jeroen hebben het allemaal doorstaan. “Na de presentatie bij Q-dance op kantoor hadden we er eigenlijk meteen een goed gevoel over. Bart was er zelfs al van overtuigd dat we zouden winnen,” zo vertellen de mannen. En Bart, alias Bart Hard, had het bij het rechte eind: na anderhalve dag lang moeilijk beraad besloot Q-dance dat TK07 de beste aanvulling op Q-BASE vormt.

Maar wie of wat is TK07 nu eigenlijk? De groep zag het levenslicht in de Goudvishal, een toenmalig Arnhems poppodium. Na enkele succesvolle feesten ging men samen met de werkgroep ‘Not your monkey not your robot’ en de huidige stichting TK07 was geboren. Inmiddels is deze uitgegroeid tot een respectabele organisatie met een aantal goedlopende concepten. Namen als Tektron, Takketek, Not your monkey not your robot en RAAK! zullen de liefhebber bekend in de oren klinken. Daarnaast hosten de beste heren elk jaar een podium op het Wageningse bevrijdingsfestival onder de naam Kabaal Digitaal.

Voor Q-BASE trekt TK07 echter niet een van zijn beproefde concepten uit de kast. Marc en Thijs hebben een geheel nieuwe invulling uit hun hoge hoed getoverd, eentje die perfect aansluit bij Lost in Dreams. Bij ‘The Neverending Party’ laten ze je kennis maken met een heel scala aan alternatieve dancestijlen. Het thema werkt twee kanten op: ten eerste wordt, met een dikke knipoog naar de film The NeverEnding Story, de bezoeker meegezogen in een droomwereld van licht, geluid en decor, waar hij niet gauw meer zal vertrekken. Ten tweede vinden de jongens van TK07 dat een feest pas echt ‘neverending’ is als je er wat van meeneemt: nieuwe ervaringen die je de rest van je feestloopbaan blijft behouden.

Als we vervolgens naar de line-up kijken, zal het met die nieuwe ervaringen wel goed komen. Bij The Neverending Party passeren een aantal stijlen die bij Q-dance nog nooit eerder aan bod gekomen zijn de revue. De middag en avond worden ingevuld met jungle, rave en breakcore. De aftrap is aan Nano.Strike, die heftige breaks met industriële invloeden brengt. King Pin en Bart Hard, alias Jeroen en Bart van TK07, draaien vervolgens elk een uur en gooien het gas wat verder open. Hierna neemt Capslock, mede-oprichter van het niet onverdienstelijke Ketacore Records, het stokje over. Na Capslock zal R10T33R, oprichter van het bekende Crackbeats label een speciale gameboy/ breakcore liveset ten gehore brengen. Tenslotte sluit FFF, die inmiddels gerust een breakcore-legende genoemd mag worden, het dagdeel af.

From daylight into darkness en van breakcore naar tekno, is vervolgens het devies. Chaosmaker, een nieuw Nederlands talent, opent de nacht met een flinke dosis industrial en aanverwante herrie. De immer productieve Fransman Maissouille lost hem af voor een anderhalf uur durende stuiterset met, jawel, heel veel frenchcore. Skoza laat vervolgens een wat feller en ‘harder’ geluid horen, een trend die voortgezet wordt door Nekompromat. Om je echt met het juiste gevoel te laten vertrekken, beklimmen alle huis-DJ’s van TK07 het podium voor een daverende afsluiting.

Al met al komt er een overdonderende hoeveelheid nieuwe genres voorbij in deze nieuwe bunker. Q-dance is echter van mening dat deze perfect aansluiten bij wat Q-BASE al te bieden heeft, en zodoende mag TK07 zich helemaal uitleven op het oude vliegveld. En je bent van harte uitgenodigd om mee te doen: “Want nieuwe ervaringen prikkelen de fantasie, fantasie leidt tot inspiratie en van inspiratie komen goede feesten!”
[/size]
Back to top
View user's profile Send private message
rioteer



Joined: 08 Jan 2008
Posts: 50

PostPosted: 2010-09-30 17:16    Post subject: Reply with quote

filmpjes

http://www.youtube.com/watch?v=wz_g8vTG9-g

http://www.youtube.com/watch?v=sq1OSbheS1o
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group