Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2010-05-23 - NL - Audio Active XXL - Paard van Troje - Den Haag

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vexerJoined: 17 Nov 2009
Posts: 30
Location: The Hague, Holland

PostPosted: 2010-04-12 18:38    Post subject: 2010-05-23 - NL - Audio Active XXL - Paard van Troje - Den H Reply with quote

Na een uitstekende en bovenal bijzonder drukke eerste editie van Audio Active XXL, heeft de organisatie besloten om dit feest nog een keer terug te laten komen. Op zondag 23 mei (Pinksteren) zal er een nieuwe editie van Audio Active XXL in de grote zaal van het Paard van Troje plaatsvinden.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een extreme editie waar alleen de beste artiesten optreden die uit zeer uiteenlopende underground genres vandaan komen.

Voor de allereerste keer in hun geschiedenis zal de Narkotek crew in zijn geheel hun opwachting maken in Nederland. Guigoo, Kefran en Wesser hebben in de landen om ons heen zo goed als popsterrenstatus. Door hun drukke schema komt het dan ook zeer zelden voor dat ze met z'n allen tegelijk optreden. Gelukkig werkt hun agenda mee en heeft de organisatie het toch voor elkaar gekregen en zullen ze voor het eerst in Nederland hun debuut maken!

Maar dat is nog niet alles!
Als je aan Radium & Al Core denkt, aan wie denk je dan?
Juist: Micropoint!
Met hun legendarische releases op labels als Head Fuck, Deathchant, Dead End en Psychik Genocide is het eigenlijk schandalig dat we deze heren zo weinig in Nederland zien. Na drie jaar keren deze mannen samen weer terug voor een optreden in Nederland en zullen ze live hun ding gaan doen: een ouderwets onvervalste portie Frenchcore.

De kicks & breaks worden onder andere verzorgd door onze Belgische vriend Sickboy die met zijn 'Breakcore Gives Me Wood'-feesten in België een ware rage heeft veroorzaakt en mede daardoor als een van de grondleggers van de breakcore in Benelux mag worden gezien.

Al klinkt zijn naam nog zo jaren '80, zijn muziek is echt 2000, nog meer kicks & breaks komen vanuit Berlijn: DuranDuranDuran. Ed Flis omschrijft zijn muziek als “gabber kick drum massacre” en die omschrijving klopt 100%. Jason Forrest (Donna Summer) releast de tracks van DuranDuranDuran met liefde op Cock Rock Disco en dat zegt al veel over de skills & kunde van deze artiest.

De complete line up is als volgt:
Micropoint
Narkotek (: Guigoo, Kefran & Weser)
Progamers
DuranDuranDuran
Sickboy
Mono-Amine

Kaarten voor dit feest zullen €8,50 ex fee bedragen en zijn verkrijgbaar via www.paard.nl
Hou www.t-t-s.nl, www.paard.nl en www.rave-o-lution.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes.
En...wordt lid van onze Hyves, Partyflock & Facebook.
Back to top
View user's profile Send private message
vexerJoined: 17 Nov 2009
Posts: 30
Location: The Hague, Holland

PostPosted: 2010-05-21 14:09    Post subject: Reply with quote

De laatste info over Audio Active XXL op Pinksterzondag

Aankomend weekend wordt de uitstorting van de Heilige Geest herdacht, de opwekking, kortweg het is Pinksteren.
Heden ten dagen betekend dit voor de meeste mensen dat je de maandag aan je eigen opwekking mag werken, want het is immers een officiële vrije dag.
The Hague Terror Squad heeft besloten om je te helpen met je opwekking en dat al op zondag 23 mei te laten starten: om 22:00 kan je los gaan op breaks & beats op Audio Active XXL in de grote zaal van het Paard van Troje!

De line up is al bij de meeste mensen bekend, maar de timetable nog niet:

Audio Active XXL @ Paard van Troje Timetable
22:00 – 22:45 Mono-Amine
22:45 – 23:30 DuranDuranDuran
23:30 – 00:15 Sickboy
00:15 – 02:15 Narkotek
02:15 – 03:00 Progamers
03:00 – 04:00 Micropoint

Zoals je kan zien gaan we op deze editie een uur eerder open in vergelijking tot de vorige Audio Active XXL, een uur langer feesten: de entreeprijs blijft echter onveranderd.
Alle live-acts hebben 45 minuten de tijd om hun eigen ding te doen, al zijn Radium & Al Core een uitzondering op de regel: Micropoint krijgt een volledig uur om de zaal te verbouwen met oldskool frenchcore.
De Narkotek-crew, die voor het eerst compleet in Nederland te zien is, krijgt 2 uur de tijd om hun pure visie van tekno te showen.

Vervoer
Het centrum van Den Haag is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Het Paard ligt op loop afstand van grote treinstations als Den Haag Centraal & Den Haag Holland Spoor en heeft een tramhalte voor de deur (Grote Markt). Wanneer onze Franse vrienden besluiten om na 4 uur hun apparatuur op te bergen kom je makkelijk thuis

Vanaf Den Haag Holland Spoor (te vinden als Den Haag HS op de NS-site) rijden vanaf 04:38 weer treinen naar het Zuiden van Nederland.
Het Noorden van Nederland is bereikbaar vanaf 05:09 als je de trein op Den Haag Centraal pakt.
Woon je in Delft, Rotterdam, Leiden, Amsterdam of Utrecht wordt het jou nog makkelijker gemaakt: er rijden nachttreinen vanaf Den Haag Holland Spoor naar jouw stad.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de laatste nachttrein mist, de gehele nacht rijden er treinen!
Voor een persoonlijk reisadvies kan je het beste op http://www.ns.nl en/of http://www.ov9292.nl terecht.
Hou wel in de gaten dat je bij het plannen van je nachtelijke terugreis, de reisinfo op zondag naar maandagnacht/ochtend hebt staan.

Auto
De automobilist wordt ook niet vergeten. En daar hebben ze ook gunstig nieuws voor: in de nabije omgeving van Het Paard kan je je auto gratis kwijt! Mocht je je auto liever kwijt willen in een parkeergarage die 24/7 open is, dan kan dat ook.
Parkeergarage Texaco aan de Jan Hendrikstraat en Q-park onder de Haagse tramtunnel (onder de Grote Marktstraat) zijn enkele meters van Het Paard verwijderd.

Overig
– De kaartjes voor Audio Active XXL zijn maar 8,50 in de voorverkoop.
Voor voorverkoop kan je dagelijks bij de kassa's van het Paard van Troje terecht of op hun website.
– Op http://www.rave-o-lution.nl kan je nog nagenieten op de sets van Akira & Mat Weasel op andere edities van Audio Active.
– Meer info over Audio Active XXL kan je terug vinden op http://www.t-t-s.nlTot zondag 23 mei voor jouw opwekking op Audio Active XXL!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group