Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2010-03-06 - NL - WAR op 5 days off - Amsterdam

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
T3RDM



Joined: 13 May 2008
Posts: 6

PostPosted: 2010-02-04 17:21    Post subject: 2010-03-06 - NL - WAR op 5 days off - Amsterdam Reply with quote

Op zaterdag 6 maart presenteren The Third Movement en Melkweg Amsterdam een nieuwe samenwerking: WAR. Oorlog in z’n meest muzikale vorm! Gebroken, vervormd of een slag in de diepte, WAR is een nieuw platform voor alternatieve harde geluiden. Open voor experiment, op zoek naar de confrontatie en altijd hard.



Tijdens dag 4 van 5 days off staat de Melkweg in het teken van de hardste geluiden des lands. Het festival liet zich al kenmerken als podium voor indie dance, tech house, dubstep en nieuwe beats, op deze zaterdag gaat het allemaal nog net een stap verder.
Terwijl de hoofdzaal van de Melkweg onderhevig is aan Promo’s live project (met o.a. Flinke Namen en Skinto te gast) en sets van Noisia, Kubus en Eye-D & Hidden, is de Oude Zaal gereserveerd voor een nog breder palet aan ritmes. De namen in kwestie? The DJ Producer, Bong-Ra, Traffik, Void Settler en Semiomime.

Kaarten à € 15 (excl. lidmaatschap) zijn verkrijgbaar door heel Nederland bij Ticketservice, ticketservice.nl en de reguliere voorverkoopadressen. Natuurlijk kom je ook binnen met de 5 days off festival passe-partout. De deuren in de Melkweg staan open, entrée is deze nacht dus geldig voor beide zalen.

www.5daysoff.nl
www.thirdmovement.nl
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group