Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2008-11-29 - NL - Club r_AW - Amstelveen

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
T3RDM



Joined: 13 May 2008
Posts: 6

PostPosted: 2008-10-20 14:24    Post subject: 2008-11-29 - NL - Club r_AW - Amstelveen Reply with quote



Op één of andere manier blijken de november edities van Club r_AW altijd net even harder uit te pakken dan de rest van het jaar. Heeft waarschijnlijk iets te maken met stress voor de feestdagen. Wat kan de bezoeker verwachten op zaterdag 29 november?

Het menu deze nacht! Wat te denken van een set hoge-kwaliteit breakcore van Franse bodem; Rotator (Mr. Kill voor vrienden)! De man achter het Peace-Off label is zo’n naam die je gewoon op maximaal volume moet horen om het te snappen. Hard en zuiver als een sloopkogel en bij vele al een tijd op de verlanglijst; Mindustries zal hun visie op industriële hardcore zonder schroom ten gehore komen brengen. Voor de loodzware techno deze nacht is er Hilarious, een dame achter de draaitafels en meer dan in staat om de P60 te voorzien van een nieuwe fundering. Met Engels ingenieur in de mixkunsten Dj Producer in het huis is er verder geen uitleg meer nodig. Dit gaat weer zo’n nacht worden! En dan is er nog die tape-deck set...
Bij nostalgie wordt al snel gedacht aan het kraken en tikken van de vinyl-plaat, maar laten we vooral de kilometers aan magnetisch tape niet vergeten! Het cassette-bandje staat in de nacht van 29 november centraal tijdens een speciale set van Peaky Pounder en Rude Awakening! Altijd al de voordelen van Auto-reverse willen ervaren op een immens geluid? Hier is je kans. High fidelity aan, Noise-reduction uit. De extra vervorming krijg je er gratis en voor niets bij.

Rokers zijn sinds juli van harte welkom in de rookruimte op het balkon van de hoofdzaal. In de wandelgangen beter bekend als het aquarium, en waarschijnlijk net zo blauw van de rook als de flyer. Elke punt op de i en streep door de t is de komende tijd online te volgen op [url]clubraw.nl[/url]. Kaarten voor Club r_AW zijn nu verkrijgbaar á 15 euro, aan de deur iets meer. Voorverkoop is nu beschikbaar via de bekende adressen, Paylogic (p60.nl en clubraw.nl), de Primera winkels en de TTM Shop.
Back to top
View user's profile Send private message
charlylinch



Joined: 08 Jan 2008
Posts: 199
Location: dordrecht

PostPosted: 2008-10-20 22:16    Post subject: Reply with quote

Nice!

dj producer Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group