Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2011-09-24 - NL - Genadeloos @ Willemeen - Arnhem

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bart hard



Joined: 01 Jan 2008
Posts: 56

PostPosted: 2011-09-18 18:32    Post subject: 2011-09-24 - NL - Genadeloos @ Willemeen - Arnhem Reply with quote

Genadeloos is een geheel nieuw concept waar de naam duidelijk de lading dekt. Er is geen plaats voor franjes, overdreven melodieën en lange breaks die de hardcore tegenwoordig kenmerken. Genadeloos staat voor 'gestrekt-been-erin'-core. Het concept biedt hiermee een geluid voor degenen die door het steeds melodieuzer en vrolijker worden van de 'mainstream' hardcore behoefte hebben aan een nieuw, rauw geluid waar het woord 'hardcore' echt op van toepassing is. Het concept wordt het best omschreven met termen als sfeervol, energiek en bombastisch

De Willemeen in Arnhem is zo’n beetje de landingplaats van de frenchcore in Nederland. Veel liefhebbers vonden elkaar hier op feesten als Takketek en zagen voor het eerst namen als Skoza, Roms, D Tox, Pattern J en Maissouille. Het is een underground locatie met een hard, zuiver geluidssysteem maar had altijd als groot nadeel dat de feesten vroeg moesten stoppen vanwege de vergunningen. Daarom is de organisatie blij aan te kunnen kondigen dat er voor 24 september een vergunning tot 6:00 uur s’morgens is afgegeven zodat het feest de naam ‘Genadeloos’ echt eer aan kan doen.

De line-up is een combinatie geworden van grote namen, opkomende artiesten en vers bloed en is als volgt:

Subversion
Een van de populairste frenchcore duo’s van dit moment en terecht! Hebben tot nu toe elke dansvloer waar ze voor stonden in een chaotische, kolkende massa verandert en dat zal dit keer niet anders worden.
Als enorme kers op de taart zal Subversion op dit feest haar nieuwe CD officieel uitbrengen. Dit houdt in dat de eerste 250 bezoekers hun nieuwe album gratis mee naar huis krijgen. Voor de prijs waar je de cd normaal voor koopt heb je dus nu een heel feest erbij.

The Sickest Squad
Waar normaal altijd geroepen wordt “hebben geen introductie nodig” en er vervolgens toch een introductie volgt, deze keer echt geen introductie J

Maissouille
Misschien wel dé grote franse naam van dit moment. Heeft zich de afgelopen tijd met een serie ijzersterke producties en optredens tussen de line-ups van grote industrialfeesten genesteld.

Dr. Peacock
Was vroeger vaste bezoeker van de Takketek feesten en het virus is duidelijk overgeslagen. Heeft snel zijn weg omhoog gevonden en treedt veel op op grote feesten met grote namen. Dat zijn optreden altijd achteraf het meest blijft hangen zegt genoeg!

Bij genadeloos is er ook oog voor lokaal talent. Op 24 september zullen daarom Tharum en Dikapo in het begin van de avond laten zien dat zij muzikaal niet onderdoen voor de grote namen. Aan het eind van de avond zal de gezellige chaos die TK07 Allstars heet de avond knallend afsluiten.

Om naast het geluid van nu ook het geluid van morgen te kunnen bieden wordt de tweede zaal als talent contest area ingericht:

Ivex
Wacked
Mini-Error
Maximumraver
CoreBlock


Een kaartje in de voorverkoop kost een bescheiden 12,50 en aan de deur 15 euro. Voor dit geld krijgen de eerste 250 bezoekers gratis de nieuwe cd van Subversion mee. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op www.genadeloos.nu
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group