Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2010-12-10 - NL - DEATHTRAP w/ THE TEKNOIST+more - Enschede

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Deathtrap



Joined: 04 Sep 2010
Posts: 2
Location: Enschede, the Netherlands

PostPosted: 2010-09-21 14:53    Post subject: 2010-12-10 - NL - DEATHTRAP w/ THE TEKNOIST+more - Enschede Reply with quote

The Teknoist + Rotator + Irate + Southern Depot + Maze

De deathtrap avonden in Atak richten zich op de hardere dance muziek. Denk aan invloeden als drumnbass, breakcore, idm, jungle, hardcore, metal en hip hop. Deathtrap zoekt vooral de grens op waar al deze stijlen elkaar kruisen en samenkomen. Alles wordt verknipt, opnieuw gerangschikt en in een nieuw jasje gestoken.

Na knallen met Atari Teenage Riot en het GOGBOT festival komt Deathtrap terug met misschien wel de hardste editie die we tot nu hebben gehad:

THE TEKNOIST (live)

Eén van de meest vooruitstrevende producers binnen de moderne breakcore, The Teknoist blaast crowds omver met een melodische mix van hardcore, jungle breaks en metal. Verwacht de hardste kicks en drum n bass ritmes in een perfect afgemixt geheel. Met oren naar 't Deathchant label en Planet Mu is je de naam zeker nog niet ontgaan!

ROTATOR (live)

Er zijn weinig introducties die deze man eer aan doen. Rotator is al jaren een legende binnen de breakcore scène, deels door zijn label (Peace Off) en deels door zijn eigen muziek. Stevige breakcore met een flinke punk attitude, dat is wat Rotator goed doet en wat weinig mensen hem nadoen.

IRATE (live)

Beter bekend als UK hardcore producer Bryan Fury, de man achter het NG-NG netwerk en iemand zonder wie Deathtrap niet mogelijk was. Vond je Bryan Fury de vorige keer al hard? Dan zul je deze keer versteld staan. Zien is geloven!

DJ SOUTHERN DEPOT

Voormalig Atak resident Symmetric begon als DJ bij de 'Basic Grooves'. Nu is hij terug als Southern Depot en draait hij sets voor websites als Ruff Rhythmz. Als je van variatie houdt dan ben je bij hem op het goede adres.

MAZE

Maze heeft de meeste draaiuren binnen Atak en weet dus als geen ander hoe je een publiek aan het dansen moet krijgen op onze feestjes.

Buy your tickets here!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group