Facebook Twitter
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  ProfileProfile  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  Log inLog in
2010-09-03 - NL - Audio Active XXL @ Paard van Troje - Den Haag

 
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vexer



Joined: 17 Nov 2009
Posts: 30
Location: The Hague, Holland

PostPosted: 2010-07-27 10:58    Post subject: 2010-09-03 - NL - Audio Active XXL @ Paard van Troje - Den H Reply with quote

Audio Active XXL: Line up Release



Na de eerste twee zeer succesvolle edities van XXL, is het alweer tijd voor de 3e editie De nieuwe datum voor Audio Active is op vrijdag 3 september in wederom de grote zaal van Paard van Troje.

De ingrediënten van AA XXL mogen inmiddels bekend zijn. Een mix van diverse hardere underground stijlen begeleid door de beelden van VJ NX, snoeihard geluid en zeer relaxte sfeer.

Ook deze editie heeft de organisatie weer bijzonder uitgepakt met een hele dikke programma vol met bijzondere namen, in Nederland debuterende artiesten en verschillende stijlen.

Als eerste benoemen wij 1 van de main acts van de avond, een Nederlandse act die letterlijk eigenlijk geen intro meer nodig heeft: Noisia. De afgelopen 7 jaar hebben ze aan de weg gebreaked en zijn ze nu op een plek binnen de drum&bass scene waar zelfs rocksterren jaloers op zijn. Rocksterren? Ja...je leest het goed...rocksterren.
 Met remixes voor acts als The Prodigy, Moby & Robbie Williams op hun conto en optredens overal te wereld doen ze iets waar mening d&b-act van droomt.
Gelukkig zijn ze wars van diva-gedrag en is hun visie van drum&bass puur!

 Noisia is een act die door hun drukke agenda weinig in Nederland optreed, maar voor Audio Active maken ze een uitzondering.

De liefhebbers van hardtek worden ook zeer bevredigd: uit de stal van Mat Weasel zal Keygen Kaotik zijn debuut in Nederland maken. Deze man heeft inmiddels in de landen om ons heen een grote status vanwege zijn kenmerkende Franse hardtek-sound en zal 3 september in Het Paard laten zien waarom.

Ook Sytri-x zal zijn debuut in Nederland maken. Deze man uit de bekende underground movement en freestylelistencrew zal onder velen bijzonder bekend zijn, maar was helaas nog nooit te aanschouwen geweest in Nederland.
Dat gaat na Audio Active XXL veranderen!

We vergeten de hardheads zeker niet, want vanuit Leipzig komt Detest met zijn bak aan geweld. Rebelscum, Strike en Deathchant zijn enkele labels waar Detest zijn tracks heeft uitgebracht. The Hague Terror Squad-crew heeft al maanden zijn demo-mix op repeat staan en wilt Nederland tonen dat deze held TE weinig in ons kikkerlandje optreedt.

Het complete programma voor 3 september ziet er als volgt uit:

Noisia
Detest
Keygen Kaotik
Sytri-x
Rioteer
E-Sicko
Melvin Tegno
VJ NX

Overig
Bij de vorige editie waren er wat vragen en onduidelijkheden omtrent de toegangsleeftijd van Audio Active XXL. Om duidelijkheid te scheppen: de minimum leeftijd is 16 jaar.

De kosten voor dit allemaal is het schamele 8,50.

Verder sluiten we nu later als normaal: om 04:45 gaat de laatste beat de boxen uit.
Er is een perfecte aansluiting op de (nacht)treinnetwerk, stations als Den Haag Holland Spoor en Den Haag Centraal zijn op loop afstand.

Kijk voor updates en meer info op http://www.t-t-s.nl
Op http://www.rave-o-lution.nl kan je foto's en opnames terug vinden van de vorige edities.

Social Networks
Facebook
Hyves
Partyflock
Back to top
View user's profile Send private message
rioteer



Joined: 08 Jan 2008
Posts: 50

PostPosted: 2010-08-01 19:20    Post subject: Reply with quote

Wordt gas geve deze. Ik ben druk met de set bezig.
Back to top
View user's profile Send private message
vexer



Joined: 17 Nov 2009
Posts: 30
Location: The Hague, Holland

PostPosted: 2010-08-17 14:47    Post subject: Reply with quote

rioteer wrote:
Wordt gas geve deze. Ik ben druk met de set bezig.
We kijken er naar uit!
Back to top
View user's profile Send private message
vexer



Joined: 17 Nov 2009
Posts: 30
Location: The Hague, Holland

PostPosted: 2010-08-27 14:53    Post subject: Reply with quote

Vrijdag 3 september: één van de laatste keren Noisia

Vrijdag 3 september zal het Paard op haar grondvesten schudden door de aanwezigheid van de heren van Noisia, want dan vindt al weer de derde editie van Audio Active XXL plaats in de grote zaal van Paard van Troje.

Op afgelopen Lowlands heeft Noisia wederom bewezen waarom zij een graag geziene gast zijn: een afgeladen Bravo-tent vol met breakende mensen. En dat gebeurt niet alleen in Nederland, maar op elk festival ter wereld waar deze drie Groningers optreden. Audio Active is één van de weinige optredens die dit drietal in Nederland nog heeft. Aangezien de heren het een tijdje rustiger aan gaan doen. Het wordt zeer exclusief en bijzonder: een van de laatste optredens van de heren dit jaar.

Maar Audio Active heeft meer te bieden, wat te denken van:

Detest
‘The Massacre' is zijn dubbelaar van vier jaar geleden die nog steeds op menig feest grijs gedraaid wordt. Strike Records is zijn thuishonk om te releasen, maar labels als Deathchant, Rebelscum & Pacemaker zijn hem niet onbekend. Opgegroeid achter het ijzeren gordijn wat ook te horen is aan zijn muziek: rauw, hard en duister. Denk niet dat automatisch moet betekenen dat je alleen maar lomp gebeuk hoort, want Detest doet daar absoluut niet aan. En denk dat ook niet dat je softe breaks hoort, want deze Oost-Duitser houdt daar niet van. Breaky terror is hoe je zijn stijl kan beschrijven als je het een naam moet geven.

Keygen Kaotic
Waar AA inmiddels bekend staat, om het altijd aanwezige Franse-geluid, zal dat ook dit keer niet ontbreken met het debuut van een zeer veelbelovende act. Uit de stal van Mat Weasel zal Keygen de zo typische Frenchcore-sound vertegenwoordigen op AA. Tribers, verenig u!

E-Sicko
1 van meest bijzondere optredens van de avond zal verzorgd worden door de Eindhovense held E-Sicko. Steeds meer artiesten gaan simpel met cd's mixen of zetten hun laptop aan zonder wat te doen, hooguit om de zoveel tellen hun handen om hoog gooien om met de beats mee te zwaaien.

Gelukkig zijn er uitzonderingen zoals E-Sicko, een fanatieke naaldmisbruiker, weet dat vinyl de toekomst heeft maar ook dat je het digitale gebeuren niet kan uitsluiten. Daarom draait hij met een speciale timecode vinyl opstelling en hoopt die voor Audio Active XXL iets totaal nieuws mee te kunnen brengen:
http://www.youtube.com/watch?v=ZhFOQ2QHE6o
s'Werelds eerste digitale fretlessfader systeem, op toonhoogtes kunnen scratchen, die door hem zelf ontwikkeld is.

Het Nederlandse core&breaks-sound zal verder vertegenwoordigd worden door de breakcore man uit Tilburg, namelijk Rioteer. Het tekno deel van de avond komt voor de rekening van de frontman van het PDK-soundsystem: Melvin Tegno. PinDaKaas wobbelbeats!

De complet line up voor Audio Active XXL ziet er als volgt uit:
Detest
E-Sicko
Keygen Kaotik
Melvin Tegno
Noisia
Rioteer
Sytri-x
VJ: N-X

Zie voor meer informatie www.t-t-s.nl
Back to top
View user's profile Send private message
vexer



Joined: 17 Nov 2009
Posts: 30
Location: The Hague, Holland

PostPosted: 2010-08-31 18:42    Post subject: Reply with quote

Nog maar een paar dagen tot Audio Active - Timetable en andere info

Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: alle rauwe & harde elektronische muziekstijlen komen samen op Audio Active XXL. Aanstaande vrijdag komen de breaks en vette beats je tegemoet in de grote zaal van een toko waar acts als U2 en Prince ooit hebben opgetreden: het Paard van Troje te Den Haag.

Timetable
We vallen met de deur in huis, de timetable.
Van fijne tekno naar dikke breaks, van rollende bassen naar vieze snelle beats. Dit zijn de ingrediënten om je fanatiek te laten feesten.

23:00 - 23:45 Melvin Tegno
23:45 - 00:30 Rioteer
00:30 - 01:15 E-Sicko
01:15 - 02:30 Noisia
02:30 - 03:15 SYTRI-X
03:15 - 04:00 Keygen Kaotik
04:00 - 04:45 Detest

Bereikbaarheid
Het Paard is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanaf nagenoeg elke stad is er een goede verbinding met Den Haag Centraal of Holland Spoor; het Paard van Troje is goed aan te lopen als je op 1 van deze stations uitstapt, al kan je ook de tram richting de Grote Markt pakken.

Tevens rijden er vanaf Den Haag Holland Spoor de gehele nacht directe treinen naar Delft, Leiden, Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Dordrecht, Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch.
Mocht je "gewoon" in de regio Haaglanden/Westland wonen, dan pak je 1 van de vele nachtbussen die op het Buitenhof stoppen.

Zoals je ziet, is Audio Active XXL deze maal later afgelopen. Het grote voordeel hier van is dat je een betere aansluiting hebt op het reguliere OV-netwerk.

Mocht je liever met de auto komen, dan kan je deze makkelijk parkeren.
- In het centrum van Den Haag kan je je auto gratis (!!!) kwijt na 18:00.
- Er zijn twee 24/7 parkeergarages in de nabije omgeving: Texaco aan de Jan Hendrikstraat en Q-park onder de Haagse Tramtunnel

Voor een persoonlijk reisbeschrijving kan je bij Google en 9292OV terecht.
Zonder zorgen aan- en thuiskomen doe je altijd!

Uiteraard zijn fietsers en voetgangers ook welkom op Audio Active XXL.

Wat nog meer?
- Audio Active XXL heeft naast een brede line up ook gekozen voor een brede toegankelijkheid. Daarom ligt de entreeprijs laag, de voorverkoop ligt maar op 8,50
- Om misverstanden te voorkomen: de minimumleeftijd ligt deze maal op 16 jaar.
- Volg en/of wordt lid van TTS op Hyves en [url=http://www.facebook.com/profile.php?id=100000042802476#!/pages/The-Hague-Terror-Squad/108270865866714]Facebook[/url] zo dat je al het laatste nieuws kan blijven volgen. Tevens zie je als eerste waar de foto's, liverecordings en filmopnames terug te vinden zijn.

Natuurlijk is TTS ook op het worldwideweb terug te vinden: www.t-t-s.nl
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Breakcore.NL Music Forum Index -> Parties All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group